Rue Villavej 5, 5900 Rudkøbing

LIEBHAVERI I SÆRKLASSE PÅ BYENS BEDSTE ADRESSE - 2. MIN. GANG TIL VANDET, SKOV, NATUR OG GÅGADENETTET I BYEN!!

På byens allerbedste adresse er denne smukke palæejendom beliggende, i rolige omgivelser tæt på alle dagligdagens fornødenheder - handels gaderne, skole, bold-/og tennisbaner, motionscenter, skov og et hop i bølgen blå, er kun få min. gang fra ejendommen. Ejendommen er de seneste år gennem renoveret med respekt for ejendommen og dens oprindelighed, hvor de smukke stuklofter er bevaret, køkkenet er skiftet, det flotte glacerede tegltag med de smukke zinkbeklædte kviste er skiftet i 2012 mv. og senest har sælger i 2019 afsluttet opførelsen af en 49 m2 stor muret dobbelt garage i samme betagende stil som huset. Badeværelset på 1. sal er påbegyndt og vil blive afsluttet i samråd med køber!!

Når du entreer hall'en og ser den smukke trappe der fører til 1. sal, så ved du allerede at noget helt specielt er i vente og der er rigtig mange smukke detaljer for øjnene overalt i boligen. I stueplan finder du også et hyggeligt spisekøkken, biblioteket med de indbyggede reoler fra gulv til loft, det skønne lysindfald fra de høje vinduer og terrassedøren til haven. Så har vi opholdsstuen med brændeovn, som har smukke dobbelte fyldningsdøre til henholdsvis biblioteket og den tilstødende spisestue med det smukke indbyggede hjørneskab fra gulv til loft. I hele stueetagen er der flotte gamle plankegulve, høje paneler, de smukke gamle fyldnings døre, smukke stuklofter og en loftshøjde på ca. 2, 90 cm - Her er bare så smukt..

Den smukke trappe i entreen fører dig til en gennem renoveret 1. sal. Heroppe er der charmerende soveværelse m. udg. til altan, to børneværelser, hvor det ene har udg. til altan, toilet og et rummeligt "uafsluttet" badeværelse m. plads til hjørnebadekar (står i rummet) og bruseniche mv. som sælger færdiggør sammen med køber.
En pragtfuld højloftet 1. sal med flotte plankegulve overalt, et lille kik til vandet og fornemt et kik over engarealet, som er et smukt rekreativt område få minutters gang fra ejendommen.

Den rigtig gode kælder indeholder smukt badeværelse med bruseniche, stort grovkøkken m. brændeovn, vaske-/viktualie -/og depotrum etc.

Den skønne "parklignende have" er velanlagt med mange hyggekroge og terrasser, der er drivhus og er virkeligt et smukt uderum, som skal opleves.

Her er en smukt opført dobbeltgarage med elektriske porte med plads til begge biler og værkstedsplads foruden. - Der er endvidere gode parkeringsforhold på den flisebelagte gårdsplads foran garager og den meget præsentable ejendom.

Her er roligt, men alligevel med kort gåafstand til midtbyen, naturen og vandet, så bedre placering findes ikke i byen.

DET ER EJENDOMMEN FOR DEM SOM VIL BO ATTRAKTIVT OG I EN EJENDOM MAN SJÆLDENT SER....- KOM OG KIK HVIS DU TØR

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.