Teglværksvej 52, 5884 Gudme

HIST HVOR VEJEN SLÅR EN BUGT, LIGGER DER ET HUS SÅ SMUKT BLA. MED NYT NATURGASFYR OG EN EXTRA GRUND PÅ 2288 M2

Midt imellem Gudbjerg og Gudme er dette ganske nydelige hus beliggende, hvor vejen slår en bugt. Her skal laves meget, men her er meget plads og huset hænger også sammen med no. 50, som er en selvstændig matrikel og som medfølger i handlen. Her er 5. min. cykelafstand fra dagligvareindkøb, skole og daginstitutioner i både Gudbjerg og Gudme, samt Gudmehallerne, hvor håndboldklubben GOG regerer.

Stueplan er fordelt med rummelige vinkelopholdsstue m. brændeovn og udgang til havestue, spisestue / alrum, stort køkken, stort soveværelse og badeværelse med bruseniche. Herudover bryggers / baggang, mellemgang med naturgasfyr og trappe til 1. sal.

1. sal indeholder to store gavlsoveværelser, pulterrum og rummelig stue med brændeovn. - På 1. sal er det nemt at indrette yderligere værelser i stuedelen, såfremt der er behov herfor.

Her er lukket have ud til åbne marker og et par udhuse.

Teglværksvej no. 50, som kan overtages på gunstige vilkår, ligger ud til åbne marker og er nærmest begroet med træer overalt. På grunden er der opført en 48 m2 stor dobbelt garage.

Taget trænger til udskiftning, der skal efterisoleres og 1. salen kræver for de fleste en større renovering.

ER DET OMRÅDET DU GERNE VIL BO I OG ER DU EN PLADSKRÆVENDE FAMILIE, SOM ØNSKER LUFT I ØKONOMIEN - SÅ ER DETTE DIT NYE HJEM!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.